• Bosanski
  • English (UK)
VTEM skitter
VTEM skitter
VTEM skitter
VTEM skitter
VTEM skitter

 

 

Ukus i miris Gusto E Sapore osnovana je u Tuzli 2000. godine. Osnovna djelatnost je proizvodnja svježih kolača, domaćeg keksa i tjestenine. Za kratko vrijeme svog poslovanja postigli smo značajne rezultate, kako u pogledu razvoja izgradnje proizvodnih pogona, nabavke opreme, tako i u pogledu postizanja rezultata na razvoju proizvodnje i postizanja kvalitete. Danas ova firma spada u vodećeg proizvođača svježih kolača i domaćeg keksa u Bosni i Hercegovini što uzastopno potvrđuju godišnji pregledi prodaje od strane trgovačkih lanaca.

 Firma trenutno ima 87 uposlenika sa pogonima lociranim u Tuzli i Srebrenici. Dosada smo imali preko 270 isprobanih receptura u prodaji. Stalni napredak i nove ideje su moto naše frime. Naši dnevni kapaciteti proizvodnje svježih, zalivenih i suhih kolača iznose 12 tona. Poslujemo sa svim velikim trgovačkim lancima u BiH kao i sa ostalim maloprodajama. Distribuciju roba vršimo putem svojih vlastitih dostavnih vozila. 

 Naš sistem samokontrole zasnovan je na principimaa sistema analize rizika i kritičnih kontrolnih tačaka (HACCP), kao i primjena dobre higijenske prakse. Stalne nadzore i kontrolu naših proizvoda vrše certificirane ustanove Bosne i Hercegovine. Naše poslovanje na prvom mjestu zasnovano je na politici sigurnosti hrane i kvalitetu proizvoda.

 

Opredjeli se za pravu stvar ???